Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1342
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1342
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
Boczek pokrój w grubsze plastry i zrumień na grillu. Tortille posmaruj kozim serem i ułóż na nim kawałki boczku i krążki cebuli. Następnie dodaj po dwie łyżki fasoli i kukurydzy.
Całość złóż na pół i przekrój na pół po skosie. Ułóż na rozgrzanym grillu i zapiecz. Podawaj z ulubionymi sosami, np. curry lub salsą.Źródło: Na żywo