Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli masz mało czasu i ochotę na tortille, polecam mój sprawdzony przepis.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 799
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 799
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Wszystkie składniki oprócz siemienia lnianego mieszamy ze sobą w blenderze. Pod koniec wsypujemy siemię i mieszamy łyżką. Smażymy na suchej patelni z obu stron. Farsz; kapustę pekińską szatkuję, następnie lekko solę i posypuję ziołami. Obowiązkowo u mnie jest fasola czerwona, kukurydza, papryka surowa i konserwowa, ogórek, kurczak lub jakakolwiek wędlina. Sos czosnkowy, tatarski, keczup.