Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli masz mało czasu i ochotę na tortille, polecam mój sprawdzony przepis.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8006
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3454
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8006
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3454
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Składniki
Wszystkie składniki oprócz siemienia lnianego mieszamy ze sobą w blenderze. Pod koniec wsypujemy siemię i mieszamy łyżką. Smażymy na suchej patelni z obu stron. Farsz; kapustę pekińską szatkuję, następnie lekko solę i posypuję ziołami. Obowiązkowo u mnie jest fasola czerwona, kukurydza, papryka surowa i konserwowa, ogórek, kurczak lub jakakolwiek wędlina. Sos czosnkowy, tatarski, keczup.