Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tosty z purée z bobu"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Wytnij koła z pieczywa za pomocą szklanki.
Masło posól i wymieszaj z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku.
Bób umyj i gotuj do miękkości w osolonej wodzie. Ostudzony obierz z łupinek i umieść w misce.
Dodaj otartą skórkę z cytryny, sól, pieprz, łyżkę oliwy z oliwek, posiekany koperek oraz starty parmezan. Całość zmiksuj.
Tosty upiecz i posmaruj masłem. Nałóż na nie po plastrze pomidora i wyciśnij za pomocą rękawa cukierniczego purée z bobu.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax