Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie danie na obiad lub do kanapki.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 222
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 520
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 222
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 520
Składniki
Pokrojone mięso zmielić,bułkę namoczyć w mleku. Cebulkę drobno posiekać ,czosnek przepuścić przez praskę.Dodać do zmielonego mięsa cebulkę czosnek,jajka,odciśniętą bułkę i przyprawy. Dobrze wyrobić ,formować sznycelki,obtoczyć w bułce tartej i kłaść na rozgrzany tłuszcz.Smażyć z obu stron. Smacznego życzę!