Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tradycyjny krupnik"
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 542
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 599
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 2632
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 542
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 599
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 2632
Składniki
Wlej do garnka 3 l wody.
Włóż umyte udko kurczaka i wsyp przyprawy. Gotuj około pół godziny i zdejmij szumowiny.
Po tym czasie dorzuć obranego i startego na tarce selera oraz drobno pokrojoną pietruszkę, marchewkę i pora. Gotuj całość kwadrans.
Dołóż kaszę i ziemniaki pokrojone w kostkę. Dogotuj.
Posyp krupnik natką.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 190. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax