Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno temu, oglądając program kulinarny w TV, słyszałam jak kucharz, mówił na temat kotletów. Że tradycyjne schabowe, przyprawia się jedynie solą i pieprzem. Można przyprawy urozmaicić, wzbogacić smakowo, ale to nie będą już tradycyjne.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25200
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25200
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i pokroić w plastry.Każdy potłuc przez folię.
Przyprawić solą i pieprzem.
Obtaczać najpierw w mące, potem rozkłóconych jajkach i bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron, najlepiej na smalcu. Układać w naczyniu żaroodpornym.
Przykryć folią aluminiową i wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 min.
Podawać w/g upodobania, na ciepło do obiadu czy zimno, jako przekąskę do sałatki.