Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-09-2021
Tradycyjny, ale nie do końca, bo z dodatkiem majonezu smażony na kaczym smalcu, który nadaje aksamitnego i wyjątkowego charakteru oraz wydobywa głębię smaku soczystego kawałka mięsa.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 722
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1487
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6017
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8893
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 722
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1487
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6017
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8893
Składniki
Kotlety rozbij na cienkie plastry oprócz pieprzem i solą. Rozbełtaj jajko z majonezem i posiekanym koperkiem. Kotlety zamocz w jajecznej masie i obtoczyć w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym smalcu na złoto-brązowy kolor. Smacznego.