Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-09-2021
Tradycyjny, ale nie do końca, bo z dodatkiem majonezu smażony na kaczym smalcu, który nadaje aksamitnego i wyjątkowego charakteru oraz wydobywa głębię smaku soczystego kawałka mięsa.
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4161
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4161
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Składniki
Kotlety rozbij na cienkie plastry oprócz pieprzem i solą. Rozbełtaj jajko z majonezem i posiekanym koperkiem. Kotlety zamocz w jajecznej masie i obtoczyć w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym smalcu na złoto-brązowy kolor. Smacznego.