Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-09-2021
Tradycyjny, ale nie do końca, bo z dodatkiem majonezu smażony na kaczym smalcu, który nadaje aksamitnego i wyjątkowego charakteru oraz wydobywa głębię smaku soczystego kawałka mięsa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7750
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 255
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2841
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7750
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 255
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2841
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Składniki
Kotlety rozbij na cienkie plastry oprócz pieprzem i solą. Rozbełtaj jajko z majonezem i posiekanym koperkiem. Kotlety zamocz w jajecznej masie i obtoczyć w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym smalcu na złoto-brązowy kolor. Smacznego.