Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy i smaczny obiad, gdy nie mamy czasu na gotowanie. Polecam!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 339
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4432
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31537
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 339
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4432
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31537
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek, następnie wrzucamy pokrojone w kosteczkę pieczarki, por i smażymy, aż zmiękną. Dodajemy tuńczyka z puszki oraz pokrojone w plasterki oliwki. Całość przyprawiamy solą, pieprzem i świeżo wyciśniętym czosnkiem. Do przygotowanych wcześniej warzyw z tuńczykiem wlewamy jogurt i podgrzewamy. Uwaga, nie gotujemy sosu!
Makaron gotujemy al dente i mieszamy z sosem. Polecam!