Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy i smaczny obiad, gdy nie mamy czasu na gotowanie. Polecam!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2426
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421603
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2118
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2426
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421603
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2118
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek, następnie wrzucamy pokrojone w kosteczkę pieczarki, por i smażymy, aż zmiękną. Dodajemy tuńczyka z puszki oraz pokrojone w plasterki oliwki. Całość przyprawiamy solą, pieprzem i świeżo wyciśniętym czosnkiem. Do przygotowanych wcześniej warzyw z tuńczykiem wlewamy jogurt i podgrzewamy. Uwaga, nie gotujemy sosu!
Makaron gotujemy al dente i mieszamy z sosem. Polecam!