Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy i smaczny obiad, gdy nie mamy czasu na gotowanie. Polecam!
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21586
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 74
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 97
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21586
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 74
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 97
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek, następnie wrzucamy pokrojone w kosteczkę pieczarki, por i smażymy, aż zmiękną. Dodajemy tuńczyka z puszki oraz pokrojone w plasterki oliwki. Całość przyprawiamy solą, pieprzem i świeżo wyciśniętym czosnkiem. Do przygotowanych wcześniej warzyw z tuńczykiem wlewamy jogurt i podgrzewamy. Uwaga, nie gotujemy sosu!
Makaron gotujemy al dente i mieszamy z sosem. Polecam!