Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić gdy pizza robiona w domu była równomiernie upieczona? Częstym błędem jest wkładanie przygotowanej pizzy na zimnej blasze do rozgrzanego piekarnika. Powoduje to wydłużenie czasu pieczenia, szybsze upieczenie wierzchu pizzy i częste niewyrośnięcie i niedopieczenie spodu (ciasta). Prostym rozwiązaniem tego problemu jest przygotowanie pizzy np na pergaminie do pieczenia i umieszczenie jej w rozgrzanym piekarniku na już rozgrzanej blasze. Można wówczas rozgrzać piekarnik do 250-270 stopni a pieczenie potrwa dosłownie kilka minut. SMACZNEGO
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 392
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1810
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3407
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26951
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 392
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1810
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3407
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26951
Składniki