Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię udka pieczone z nadzieniem, różne pomysły na farsz są dobre ja wykorzystałam aromatyczne pieczarki.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17280
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 137
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4881
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7655
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17280
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 137
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4881
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7655
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości.
2. Obtaczamy w przyprawie i doprawiamy solą.
3. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprze oraz solą.
6. Dodajemy ketchup.
7. Następnie musztardę, chwilę prużymy i studzimy farsz.
8. Gotowym farszem nadziewamy udka.
9. Układamy w rękawie do pieczenia.
10. Zapiekamy 40 minut w 180˚C 11. Udka gotowe. 12. Smacznego.