Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8563
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 858
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 899
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 113
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8563
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 858
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 899
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 113
Składniki
Udka umyć ,osuszyć ,natrzeć solą i pieprzem.W rondlu rozgrzać trochę oleju i obsmażyć z obu stron.Podlać wodą i wrzucić kostkę rosołową.Dusić pod przykryciem. Przygotować warzywa; cebulę obrać i pokroić w krążki,marchewkę obrać,umyć i pokroić w słupki.Paprykę pokroić w paski,kapustę drobno poszatkować. Warzywa wrzucić do udek i całość dusić do miękkości tak około 1 godziny. Podawać z ziemniakami.