Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17600
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6691
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17600
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6691
 
         
         
                Składniki
1. mięso umyć, z pałek usunąć kość, posypać solą, przyprawą do kurczaka, wstawić na kilka godzin do lodówki, 2. kapustę drobno posiekać, marchewkę zetrzeć na tarce, boczek pokroić w drobną kostkę, wytopić, wystudzić, 3. składniki farszu wymieszać, dodać musztardę, doprawić, 4. udka nadziać, ułożyć na blasze, piec ok 35-40 min w 180 st, smacznego