Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 435
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 80
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 98
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 43
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 435
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 80
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 98
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 43
Składniki
1. mięso umyć, z pałek usunąć kość, posypać solą, przyprawą do kurczaka, wstawić na kilka godzin do lodówki, 2. kapustę drobno posiekać, marchewkę zetrzeć na tarce, boczek pokroić w drobną kostkę, wytopić, wystudzić, 3. składniki farszu wymieszać, dodać musztardę, doprawić, 4. udka nadziać, ułożyć na blasze, piec ok 35-40 min w 180 st, smacznego