Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Atrakcja tego dania jest sos ,ktorym nalezy mocno polac gotowe danie jako ze indyk z naturymjest suchy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Udka natrzec sola pieprzem i tymiankiem.Na tuszczu usmazyc drobna pokrojona slonine Do naczynia zaroodpornego wlac usmazona slonione ,doac udka i podlac 1/2litra wody.Piec w piekarniku w temp.200° okolo 2 godz.Jak udka beda gotowe ,wyjac z naczynia i ten sos od pieczenia polwoli wlewac do rozrobionej maki ze smietana.Ponownie podgzrac unikajac gotowania.Ewentualnie doprawic