Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy cukrzycy mogą jeść czekoladę? Ta gorzka, spożywana rzadko i w niewielkich...
Odsłon: 49859
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 59
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 356
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 414
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 526
Czy cukrzycy mogą jeść czekoladę? Ta gorzka, spożywana rzadko i w niewielkich...
Odsłon: 49859
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 59
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 356
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 414
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 526
Składniki
Pałek około 10 szt. przyprawiam przyprawą do mięsa firmy knorr. Odstawiam na 2 h. Marynata: 200ml keczupu pikantnego, 1 łyżka musztardy, 50 ml oliwy z oliwek i 5 łyżek wody. Polać marynatą mięcho i odstawić do lodówki na noc. Piec 1,5 godziny. 15 minut przed ukończeniem pieczenia zdejmujemy pokrywę od naczynia żaroodpornego aby mięso się przypiekło. Smacznego