Do góry

Dania główne Przepis na:

Udka w keczupie

Udka w keczupie

Autor:

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2537

Dodano:

Odsłon: 4299

Są pyszne

Składniki

  • Pałek około 10 szt
  • przyprawa do mięsa
  • Marynata: 200ml keczupu pikantnego
  • 1 łyżka musztardy
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 5 łyżek wody
3-4 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Udka w keczupie

Przygotowanie

  1. Pałek około 10 szt. przyprawiam przyprawą do mięsa firmy knorr. Odstawiam na 2 h. Marynata: 200ml keczupu pikantnego, 1 łyżka musztardy, 50 ml oliwy z oliwek i 5 łyżek wody. Polać marynatą mięcho i odstawić do lodówki na noc. Piec 1,5 godziny. 15 minut przed ukończeniem pieczenia zdejmujemy pokrywę od naczynia żaroodpornego aby mięso się przypiekło. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń