Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka pieczone, ale wcześniej marynowane w miodzie to mięso, które ja osobiście bardzo lubię i polecam innym...
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 17
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 18
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 14
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 17
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 18
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 14
Składniki
Z miodu, oliwy i przypraw przygotować marynatę. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Umyte i osuszone udka obtoczyć w marynacie, następnie z powrotem przełożyć do naczynia i na noc schować do lodówki.
Wyłożyć na blachę i piec w nagrzanym do ok. 150 stopni piekarniku przez ok. 80-100 min. Smacznego!