Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka pieczone, ale wcześniej marynowane w miodzie to mięso, które ja osobiście bardzo lubię i polecam innym...
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3801
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 730
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3801
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 730
Składniki
Z miodu, oliwy i przypraw przygotować marynatę. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Umyte i osuszone udka obtoczyć w marynacie, następnie z powrotem przełożyć do naczynia i na noc schować do lodówki.
Wyłożyć na blachę i piec w nagrzanym do ok. 150 stopni piekarniku przez ok. 80-100 min. Smacznego!