Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udo indycze tak przygotowane i zamarynowane jest soczyste, kruche o delikatnym smaku.
naczynie żaroodporne, rącznik papierowy, miska,
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1062
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 60
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1062
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 60
Składniki
Uda oczyścić, umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Włożyć do większego naczynia. Olej wymieszać z przyprawami natrzeć uda i zostawić na około 30 minut w chłodnym miejscu. Następnie uda posmarować keczupem przykry ścierką odstawić na 3 godziny do lodówki. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, piec ok. 1,5 godziny w temp. 190 - 200 stopni. Mięso podczas pieczenia podlewać wytworzonym sosem. Gotowe mięso podawać do drugiego dania.