Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udo indycze tak przygotowane i zamarynowane jest soczyste, kruche o delikatnym smaku.
naczynie żaroodporne, rącznik papierowy, miska,
soczyste i chrupiące mięso na obiad dla całej rodziny i na każdą okazję
Odsłon: 305
Jak już wiecie bo pisałam nie raz mam swój drób, tak więc dziś przygotowałam...
Odsłon: 427
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 124
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 174
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 111
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 124
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 174
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 111
Składniki
Uda oczyścić, umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Włożyć do większego naczynia. Olej wymieszać z przyprawami natrzeć uda i zostawić na około 30 minut w chłodnym miejscu. Następnie uda posmarować keczupem przykry ścierką odstawić na 3 godziny do lodówki. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, piec ok. 1,5 godziny w temp. 190 - 200 stopni. Mięso podczas pieczenia podlewać wytworzonym sosem. Gotowe mięso podawać do drugiego dania.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Dania główne
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Dania główne
Żeberka pieczone
Dania główne
Makaron orzo z pieczarkami
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Wyborny filet z kurczaka na wielkanocny stół. polecam ten przepis.
Odsłon: 1166
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 111