Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię eksperymentować z produktami w kuchni aby potrawy , ciasta itp wnosiły ciekawe smaki a zarazem smakowały wybornie .To danie jest jednym z tych które znalazły nie jednego smakosza znika zawsze kiedy podaję w moim domu.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4667
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418329
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4667
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418329
Składniki
Wino zagotuj z czerwonym octem i szklanką wody pieprzem ,zielem angielskim ,listkami laurowymi rozmarynem i połową tymianku .Przygotowaną zalewą zalej udziec wołowy .Marynuj w chodnym miejscu dobę lub więcej pod przykryciem odwracając po kilku godzinach.
Mięso następnie wyjąć osuszyć natrzeć solą i pieprzem .Obsmaż na oleju przełóż do formy podlej szklanką przecedzonej marynaty i bulionem.Obłóż resztą tymianku przykryj i piecz 2 godziny w 180 stopniach C. Cebulę pokrój w kostkę przesmaż na maśle na 20 minut przed końcem pieczenia dodaj do mięsa z pokrojonymi pomidorami i papryką . Sos z pieczeni zagotuj dopraw solą i pieprzem podawaj do mięsa . Smacznego