Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4923
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34397
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2076
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113757
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4923
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34397
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2076
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113757
Składniki
Wszystkie składniki marynaty połączyłem ze sobą w misce. Do marynaty włożyłem kawałki mięsa i wymieszałem. Wstawiłem do lodówki na 1,5 godziny. Następnie mięso przyrumieniłem na wysokiej patelni ,dodałem pokrojoną w piórka cebulę oraz boczniaki (pokrojone w paski). Gdy cebula zeszkliła się dodałem marynatę wymieszaną z ½ l wody ,doprawiłem do smaku odrobiną vegety i dusiłem pod przykryciem 1,5 godziny. Po tym czasie wyłączyłem palnik i podałem po 30 min by wołowina była bardziej krucha.