Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziec rozpływa się w ustach,w aromatycznym i smacznym sosie. Serdecznie polecam tak przygotowane mięso:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3826
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3828
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 753
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3826
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3828
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 753
Składniki
Cebule pokroić w piórka i zeszklić na maśle. Dodać kurki i usmażyć przez około 10min. Dodać paprykę pokrojoną w grubsze plastry i jeszcze przez 5 min.smażyć. Na końcu dodać posiekany koperek. Mięso pokroić w porcje jakie nam pasują. Dać do rondla i zalać wodą by mięso było przykryte.Wsypać czosnek suszony,paprykę,przyprawę do gulaszu,lubczyk. Gotować na małym ogniu do miękkości mięsa. Kiedy mięso jest miękkie dodajemy zawartość patelni,oraz papryczki peperoni drobno pokrojone. Osobno roztrzepać 2 łyżki mąki w małej ilości zimnej wody. Wlać do sosu. Śmietanę zahartować sosem i również wlać. Doprawiamy do smaku solą,pieprzem,ja dodaję jeszcze maggi.
Smacznego!