Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziec rozpływa się w ustach,w aromatycznym i smacznym sosie. Serdecznie polecam tak przygotowane mięso:)
Cebule pokroić w piórka i zeszklić na maśle.
Dodać kurki i usmażyć przez około 10min.
Dodać paprykę pokrojoną w grubsze plastry i jeszcze przez 5 min.smażyć.
Na końcu dodać posiekany koperek.
Mięso pokroić w porcje jakie nam pasują.
Dać do rondla i zalać wodą by mięso było przykryte.Wsypać czosnek suszony,paprykę,przyprawę do gulaszu,lubczyk.
Gotować na małym ogniu do miękkości mięsa.
Kiedy mięso jest miękkie dodajemy zawartość patelni,oraz papryczki peperoni drobno pokrojone.
Osobno roztrzepać 2 łyżki mąki w małej ilości zimnej wody.
Wlać do sosu.
Śmietanę zahartować sosem i również wlać.
Doprawiamy do smaku solą,pieprzem,ja dodaję jeszcze maggi.
Smacznego!
Wspanialy smak bejcy z soku pomaranczowego lub z mandarynek wraz z cebula. Po...
Odsłon: 1847
Pyszne smażone, panierowane w cieście plastry rolady zrobionej z mielonego mi...
Odsłon: 143
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2898
Kruche ciastka przełożone lekkim, puszystym kremem truskawkowym zefir smakują...
Odsłon: 17
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 66
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 51
Pyszne smażone, panierowane w cieście plastry rolady zrobionej z mielonego mi...
Odsłon: 143
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2898
Kruche ciastka przełożone lekkim, puszystym kremem truskawkowym zefir smakują...
Odsłon: 17
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 66
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 51
Składniki
Cebule pokroić w piórka i zeszklić na maśle. Dodać kurki i usmażyć przez około 10min. Dodać paprykę pokrojoną w grubsze plastry i jeszcze przez 5 min.smażyć. Na końcu dodać posiekany koperek. Mięso pokroić w porcje jakie nam pasują. Dać do rondla i zalać wodą by mięso było przykryte.Wsypać czosnek suszony,paprykę,przyprawę do gulaszu,lubczyk. Gotować na małym ogniu do miękkości mięsa. Kiedy mięso jest miękkie dodajemy zawartość patelni,oraz papryczki peperoni drobno pokrojone. Osobno roztrzepać 2 łyżki mąki w małej ilości zimnej wody. Wlać do sosu. Śmietanę zahartować sosem i również wlać. Doprawiamy do smaku solą,pieprzem,ja dodaję jeszcze maggi.
Smacznego!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Calzone z nadzieniem mięsnym
Dania główne
Kopytka z młodych ziemniaków
Dania główne
Pyszna karkówka z patelni
Dania główne
Pulpeciki z piekarnika w sosie pomidorowo-śmietanowym
Calzone z nadzieniem mięsnym
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 91
Kopytka z młodych ziemniaków
Doskonały przepis dla wszystkich fanów mącznych potraw. Kopytka z młodych zie...
Odsłon: 373