Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapach roznosił sie po cłym domu podczas gotowania.Danie wyszło przesmaczne,serdecznie polecam:)
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2082
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 155
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1054
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1184
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12022
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2082
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 155
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1054
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1184
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12022
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka udusić na masle,dodać pokrojone w paski papryki i w wieksze części prawdziwki. Wszystko smażyć około 10min. Mięso podzielić na części jakie Wam pasują,dodać do grzybów ,podlać wodą tak by było przykryte i dusić około godz.aż będzie miękkie. Jeśl będzie trzeba uzupełniać wodę. Kiedy mięso jest miękkie zrobić zaczepkę z zimnej wody i mąki,wlać do mięsa ,zagotowac. Na koniec wlać zahartowaną w gorącym sosie śmietanę.Zagotować. Doprawić do smaku solą,pieprzem i maggi. Smacznego życzę!