Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapach roznosił sie po cłym domu podczas gotowania.Danie wyszło przesmaczne,serdecznie polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8066
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1163
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9837
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4528
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 535
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8066
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1163
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9837
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4528
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 535
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka udusić na masle,dodać pokrojone w paski papryki i w wieksze części prawdziwki. Wszystko smażyć około 10min. Mięso podzielić na części jakie Wam pasują,dodać do grzybów ,podlać wodą tak by było przykryte i dusić około godz.aż będzie miękkie. Jeśl będzie trzeba uzupełniać wodę. Kiedy mięso jest miękkie zrobić zaczepkę z zimnej wody i mąki,wlać do mięsa ,zagotowac. Na koniec wlać zahartowaną w gorącym sosie śmietanę.Zagotować. Doprawić do smaku solą,pieprzem i maggi. Smacznego życzę!