Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7427
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2349
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7427
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2349
Składniki
Ser pokroić w plastry ok. 1,5cm i panierujemy jak schabowe: mąka, jajo, bułka - można powtórzyć. Na ser przed panierowaniem można położyć plasterek szynki. Schować na ok. 30 min do zamrażalki. Kłaść na gorący olej i smażyć z dwóch stron, aż zacznie puchnąć. Podawać z frytkami, surówką i sosem tatarskim. Mniam mniam :)