Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Składniki
Ser pokroić w plastry ok. 1,5cm i panierujemy jak schabowe: mąka, jajo, bułka - można powtórzyć. Na ser przed panierowaniem można położyć plasterek szynki. Schować na ok. 30 min do zamrażalki. Kłaść na gorący olej i smażyć z dwóch stron, aż zacznie puchnąć. Podawać z frytkami, surówką i sosem tatarskim. Mniam mniam :)