Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Prosty sposób na ciepłą kolację"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1110
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 393
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3282
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 782
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1110
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 393
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3282
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 782
Składniki
Otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z przyprawami. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego, wsypać zawartość opakowania (bez rozmrażania) i dodać dwie łyżki wody. Smażyć ok. 10 minut mieszając od czasu do czasu. Pod koniec smażenia wsypać pokrojone międzyczasie parówki w plasterki. Wsypać przyprawy z saszetki i dokładnie wymieszać. Doprawić ewentualnie solą, maggi, pieprzem i czosnkiem, na sam koniec wbić 3-4 jajka i smażyć, aż białko się zetnie. Podawać na gorąco jako danie samodzielne np. ze świeżym chlebem. Warzywa można również doprawić ostrym ajwarem z papryki. Nada to potrawie bardzo ładny kolor i bardziej wyrazistego smaku.