Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 110
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 210
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1277
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 110
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 210
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1277
Składniki
Wykonanie: Warzywa opłukać, pokroić, zalać jednym litrem gorącej osolonej wody i gotować. Z mięsa, kaszy, jajka, posiekanej natki pietruszki, posiekanego czosnku i przypraw przyrządzić pulpety. Pod koniec gotowania warzyw, włożyć pulpety, gotować 15 minut. Podawać potrawę z pieczywem.