Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie.
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1237
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 699
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 46
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 205
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1237
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 699
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 46
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 205
Składniki
Wykonanie: Warzywa opłukać, pokroić, zalać jednym litrem gorącej osolonej wody i gotować. Z mięsa, kaszy, jajka, posiekanej natki pietruszki, posiekanego czosnku i przypraw przyrządzić pulpety. Pod koniec gotowania warzyw, włożyć pulpety, gotować 15 minut. Podawać potrawę z pieczywem.