Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla smakoszy risotta.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 275
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1195
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1245
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13385
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 275
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1195
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1245
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13385
Składniki
wykonanie: Grzyby umyć, namoczyć, ugotować i pokroić, ryż także ugotować. Warzywa umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach i podsmażyć razem z grzybami a następnie dusić do miękkości. Przestudzony ryż wymieszać z warzywami i ketchupem, doprawić do smaku , solą, pieprzem, zmiażdżonym czosnkiem i wywarem grzybowym. Gorącą masę wyłożyć na półmisek i posypać startym żółtym serem.