Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla smakoszy risotta.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2057
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421340
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2039
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2057
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421340
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2039
Składniki
wykonanie: Grzyby umyć, namoczyć, ugotować i pokroić, ryż także ugotować. Warzywa umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach i podsmażyć razem z grzybami a następnie dusić do miękkości. Przestudzony ryż wymieszać z warzywami i ketchupem, doprawić do smaku , solą, pieprzem, zmiażdżonym czosnkiem i wywarem grzybowym. Gorącą masę wyłożyć na półmisek i posypać startym żółtym serem.