Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota. Warto spróbować.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Składniki
Wątróbkę oczyścić, umyć i osuszyć. Oprószyć mąką pszenną i usmażyć na rozgrzanym oleju rzepakowym. Po usmażeniu posolić i oprószyć pieprzem. Kilka malin odłożyć do dekoracji, a pozostałe zagotować w rondelku z trzema łyżkami wody. Tak długo gotować aż maliny się rozpadną. Przetrzeć przez sito i dodać miód, sos sojowy, ocet i pieprz. Na półmisku ułożyć sałatę i na sałacie pokrojoną na mniejsze kawałki wątróbkę. Polać sosem. Udekorować malinami. Smacznego.