Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co dziś przygotować na obiad, szukasz szybkiego w przygotowaniu dania a zarazem uwielbiasz wątróbkę, mam coś dla Ciebie. Wątróbka drobiowa z grzybami, podana z makaronem jest to idealne połączenie, wypróbuj, przekonaj się.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 164
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 164
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Składniki
1. Makaron gotuję według przepisu na opakowaniu. Grzyby moczę w gorącej wodzie. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozpuszczonym maśle z dodatkiem oliwy oliwek. 3. Wątróbkę oczyszczam, grzyby odlewam z wody. Wątróbkę oraz grzyby dodaję do cebuli, smażę mieszając około 10 minut i podlewam winem, ponownie smażę 10 minut. 4. Śmietanę rozrabiam z mąką, zagęszczam sos. 5. Na koniec dodaję parmezan starty oraz posiekany koperek, chwilkę gotuję.
6. Danie gotowe, podaję z makaronem. 7. Smacznego