Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co dziś przygotować na obiad, szukasz szybkiego w przygotowaniu dania a zarazem uwielbiasz wątróbkę, mam coś dla Ciebie. Wątróbka drobiowa z grzybami, podana z makaronem jest to idealne połączenie, wypróbuj, przekonaj się.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10056
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2689
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1828
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 689
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3925
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10056
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2689
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1828
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 689
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3925
Składniki
1. Makaron gotuję według przepisu na opakowaniu. Grzyby moczę w gorącej wodzie. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozpuszczonym maśle z dodatkiem oliwy oliwek. 3. Wątróbkę oczyszczam, grzyby odlewam z wody. Wątróbkę oraz grzyby dodaję do cebuli, smażę mieszając około 10 minut i podlewam winem, ponownie smażę 10 minut. 4. Śmietanę rozrabiam z mąką, zagęszczam sos. 5. Na koniec dodaję parmezan starty oraz posiekany koperek, chwilkę gotuję.
6. Danie gotowe, podaję z makaronem. 7. Smacznego