Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna wątróbka na obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5758
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9569
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5758
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9569
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę zalać mlekiem i odstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie odsączyć, wypłukać w wodzie, osuszyć i przysmażyć na łyżce smalcu. Grzyby wcześniej namoczyć i ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Cebulę posiekać i przysmażyć na smalcu z odsączonymi grzybami. Do wywaru grzybowego dodać grzyby, wątróbkę, chwilę poddusić, przyprawić do smaku, wlać rozbełtaną śmietanę i posypać natką pietruszki.