Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak przygotowna wątróbkę. Smak soku w wątróbce jest wyczuwalny i bardzo smakowity:) Danie najlepiej smakuje z patelni:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
Umytą wątróbkę i oczyszczoną z włókien dać na patelnię do pokrojonych w ćwiartki jabłek w cząstki cukinii,i selera naciowego. Dodać sól,pieprz i maggi....dusić 10 min.po tym czasie dodać sok z granatu i dusic 10 min Potrawa bez tłuszcu,duszona na odrobinie wody i soku,ale jeśli chcecie to można dodac tłuszcz i na nim dusic:)
Na koniec dodać natkę pietruszki posiekaną . Podałam dzisiaj danie z patelni,najlepiej smakuje i tak po domowemu polecam serdecznie:) Smacznego życzę!