Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak przygotowna wątróbkę. Smak soku w wątróbce jest wyczuwalny i bardzo smakowity:) Danie najlepiej smakuje z patelni:)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 668
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 116
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1261
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 668
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 116
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1261
Składniki
Umytą wątróbkę i oczyszczoną z włókien dać na patelnię do pokrojonych w ćwiartki jabłek w cząstki cukinii,i selera naciowego. Dodać sól,pieprz i maggi....dusić 10 min.po tym czasie dodać sok z granatu i dusic 10 min Potrawa bez tłuszcu,duszona na odrobinie wody i soku,ale jeśli chcecie to można dodac tłuszcz i na nim dusic:)
Na koniec dodać natkę pietruszki posiekaną . Podałam dzisiaj danie z patelni,najlepiej smakuje i tak po domowemu polecam serdecznie:) Smacznego życzę!