Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj mój nowy przepis na pyszną wątróbkę. Przepis prosty w przygotowaniu, a wątróbka pyszna. Polecam
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 136
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 297
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23605
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 328
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 136
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 297
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23605
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 328
Składniki
Wątróbkę oczyścić , umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym , pokroić na kawałki Cebulę obrać przekroić na połówki , następnie w piórka, podsmażyć do zeszklenia na maśle klarownym, dodać pokrojoną wątróbkę , przyprawy (oprócz majeranku) i wymieszać . Smażyć aż wątróbka będzie prawie miękka. Pod koniec smażenia dodać majeranek , bułkę tartą oraz śmietanę zamieszać i gotowe. Smacznego Podawać z ugotowanymi ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych.
Wątróbka gotowa do podania.