Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj mój nowy przepis na pyszną wątróbkę. Przepis prosty w przygotowaniu, a wątróbka pyszna. Polecam
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19195
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232070
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19195
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232070
Składniki
Wątróbkę oczyścić , umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym , pokroić na kawałki Cebulę obrać przekroić na połówki , następnie w piórka, podsmażyć do zeszklenia na maśle klarownym, dodać pokrojoną wątróbkę , przyprawy (oprócz majeranku) i wymieszać . Smażyć aż wątróbka będzie prawie miękka. Pod koniec smażenia dodać majeranek , bułkę tartą oraz śmietanę zamieszać i gotowe. Smacznego Podawać z ugotowanymi ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych.
Wątróbka gotowa do podania.