Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj mój nowy przepis na pyszną wątróbkę. Przepis prosty w przygotowaniu, a wątróbka pyszna. Polecam
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 55
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9307
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1131
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 55
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9307
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1131
Składniki
Wątróbkę oczyścić , umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym , pokroić na kawałki Cebulę obrać przekroić na połówki , następnie w piórka, podsmażyć do zeszklenia na maśle klarownym, dodać pokrojoną wątróbkę , przyprawy (oprócz majeranku) i wymieszać . Smażyć aż wątróbka będzie prawie miękka. Pod koniec smażenia dodać majeranek , bułkę tartą oraz śmietanę zamieszać i gotowe. Smacznego Podawać z ugotowanymi ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych.
Wątróbka gotowa do podania.