Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jadłam różnie przygotowane wątróbki,jednak w takim wydaniu smakowała mi najbardziej:) Polecam wypróbować:)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka zeszklić. Dodać pokrojone papryki,jabłko ,cukinię ,nektarynki .
Usmażone warzywa zsunąć na kraj patelni i dorzucić oczyszczone wątróbki. Smażyć około 10min. Na końcu wszystko wymieszać doprawić pieprzem i solą do smaku.
Smacznego życzę!