Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa propozycja obiadowa - wątróbka w sosie musztardowym. Przepis otrzymałam od mojego kolegi Jacka :-). Choć nie przepadam za wątróbką, to muszę przyznać, że takie połączenie przypadło mi do gustu!
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4464
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12685
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4464
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12685
Składniki
szklanka -250 ml Cebulę pokroić w piórka i umyć wątróbkę. Podsmażyć cebulę na tłuszczu, dodać wątróbkę i dusić 15 minut. Dodać kostkę rosołową i dusić jeszcze 10 minut.
Następnie dodać musztardę i śmietanę. Zetrzeć czosnek, doprawić według uznania, dokładnie wymieszać. Podawać z ziemniakami lub pieczywem. Smacznego!