Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny przepis na wątróbkę
Wątróbkę czyścimy i kroimy w kawałki, na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną cebule tak by się lekko zeszkliła potem dodajemy czosnek i wątróbki, jak mięso się lekko zetnie to posypujemy je vegetą i podsmażamy ok. 5 minut. Gdy wątróbki już dochodzą wlewamy przecier pomidorowy z odrobiną wodą i dodajemy zioła Prowansalskie gotujemy tak 5 minut, na koniec całość zagęszczamy mąką z odrobiną śmietany, doprawiamy jeszcze solą i pieprzem i podajemy z kartoflami i ogórkami z śmietaną.
Delikatna watrobka z warzywami.
Odsłon: 5618
Danie dla osób zdrowo się odżywiających. Wątróbka dostarcza wielu składników...
Odsłon: 6248
Wątróbka zawiera dużo składników mineralnych, żelaza, cynku, miedzi, witamin:...
Odsłon: 3730
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 35
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Odsłon: 49
Sprawdzony przepis na pyszny schab. U mnie w towarzystwie ryżu i ogórka kiszo...
Odsłon: 46
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 35
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Odsłon: 49
Sprawdzony przepis na pyszny schab. U mnie w towarzystwie ryżu i ogórka kiszo...
Odsłon: 46
Składniki
Wątróbkę czyścimy i kroimy w kawałki, na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną cebule tak by się lekko zeszkliła potem dodajemy czosnek i wątróbki, jak mięso się lekko zetnie to posypujemy je vegetą i podsmażamy ok. 5 minut. Gdy wątróbki już dochodzą wlewamy przecier pomidorowy z odrobiną wodą i dodajemy zioła Prowansalskie gotujemy tak 5 minut, na koniec całość zagęszczamy mąką z odrobiną śmietany, doprawiamy jeszcze solą i pieprzem i podajemy z kartoflami i ogórkami z śmietaną.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Schab w sosie
Dania główne
Duszony udziec z indyka
Dania główne
Zapiekanka ryżowa z cukinią
Dania główne
Pieczony schab
Schab w sosie
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 35
Duszony udziec z indyka
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Odsłon: 49