Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny przepis na wątróbkę
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2616
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20111
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 709
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7139
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2616
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20111
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 709
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7139
Składniki
Wątróbkę czyścimy i kroimy w kawałki, na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną cebule tak by się lekko zeszkliła potem dodajemy czosnek i wątróbki, jak mięso się lekko zetnie to posypujemy je vegetą i podsmażamy ok. 5 minut. Gdy wątróbki już dochodzą wlewamy przecier pomidorowy z odrobiną wodą i dodajemy zioła Prowansalskie gotujemy tak 5 minut, na koniec całość zagęszczamy mąką z odrobiną śmietany, doprawiamy jeszcze solą i pieprzem i podajemy z kartoflami i ogórkami z śmietaną.