Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowy,lepszy smak.....
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47630
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165258
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 341
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47630
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165258
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 341
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Składniki
Wątrobę umyć,pokroić w paski i opruszyć mąka.Podsmażyć na patelni.Po usmażeniu przełożyć na talerz.
Cebulę pokroić w grubszą kostkę i podsmażyć na tłuszczu na którym smażyliśmy wątróbkę.Gdy cebula będzie miękka dodać usmażone podroby i razem wszystko podgrzać.
Kostkę rosołowa rozpuścić w 1/2 szklanki wody i wlać na patelnie,gotować 1-2 min.
Śmietanę i musztardę wymieszać w naczyniu i dodać roztarty ząbek czosnku.Wszystko połączyć w gładki sos i dusić na małym ogniu 5 minut.Pod koniec duszenia przyprawić przyprawami.Podawać z ziemniakami,makaronem lub po prostu z chlebkiem.SMACZNEGO