Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny sposób przygotowania bez zbędnych udziwnień.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 262
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4976
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4846
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 524
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 262
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4976
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4846
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 524
Składniki
Na patelni rozpuszczamy masło i wrzucamy pokrojoną w piórka cebulę. Chwilę smażymy, a w międzyczasie myjemy i oczyszczamy wątróbkę. Osuszamy ręcznikiem papierowym i opruszamy mąką.
Do podsmażonej cebulki dolewamy oliwę i układamy wątróbkę. Smażymy przez kilka - kilkanaście minut. Nie mieszamy tylko co jakiś czas obracamy.
Pod koniec smażenia posypać pieprzem i solą. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.