Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nostalgiczny obiad.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 124
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 306
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 20539
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 307
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 124
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 306
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 20539
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 307
Składniki
Niespiesznie rumieni się cebulę, potem zsuwa się ją bo i dodaje się wątróbkę i zwiększa się ogień. Gdy zrobi się rumiana wątróbkę obraca się i dodaje się teraz jabłka. Gdy i z tej strony się zrumieni można całość przemieszać i doprawić solą i pieprzem. A teraz uwaga, żeby jej nie przeciągnąć. Od momentu kiedy jeszcze po przekrojeniu będzie z niej wyciekał różowy płyn, wystarczą dosłownie dwie- trzy minuty. Jeśli jabłko było za mało kwaśne, można dodać octu balsamicznego, i podawać.
Smacznego :)