Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nostalgiczny obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5496
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9322
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 173
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5496
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9322
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 173
Składniki
Niespiesznie rumieni się cebulę, potem zsuwa się ją bo i dodaje się wątróbkę i zwiększa się ogień. Gdy zrobi się rumiana wątróbkę obraca się i dodaje się teraz jabłka. Gdy i z tej strony się zrumieni można całość przemieszać i doprawić solą i pieprzem. A teraz uwaga, żeby jej nie przeciągnąć. Od momentu kiedy jeszcze po przekrojeniu będzie z niej wyciekał różowy płyn, wystarczą dosłownie dwie- trzy minuty. Jeśli jabłko było za mało kwaśne, można dodać octu balsamicznego, i podawać.
Smacznego :)