Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna wątróbka z sarny idealnie komponuje się ze smakiem suszonej żurawiny, miechunki oraz soczystą czerwona porzeczką.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23012
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 870
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104796
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 395
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23012
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 870
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104796
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 395
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy z błony, kroimy na plastry, a następnie obsmażamy z obu stron na oleju i maśle. Do obsmażonej wątróbki dodajemy pokrojoną w plasterki cebulę, miechunkę oraz żurawinę. Po zeszkleniu cebuli wlewamy wino i czekamy, aż odparuje. Wątróbkę podajemy ze świeżym pieczywem, posypaną porzeczką, natką oraz solą i pieprzem.