Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pyszne danie. Wątróbka na słodko. Banalnie prosta.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1450
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1122
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2174
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1450
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1122
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2174
Składniki
Ryż przygotowujemy na sypko
Cebulę kroimy wedle uznania. Szklimy na odrobinie oleju na patelni. Dodajemy dwie łyżki miodu.
Wątróbkę myjemy, osuszamy i obtaczamy w mące. Przekładamy do cebuli i wszystko mieszamy tak żeby miód oblepił wątróbkę z każdej strony. Smażymy wątróbkę kilka minut.
Podajemy razem z ryżem. SMACZNEGO