Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki sposób na wątróbki drobiowe - bez smażenia, bez tłuszczu, a smak wyjątkowy.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2016
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12987
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2016
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12987
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Składniki
Wątróbki opłukać pod bieżącą wodą, usunąć zbędny tłuszczyk i błonki, osuszyć ręcznikiem papierowym.
Cebule pokroić w ćwierćtalarki, pieczarki w grubsze plasterki. W misce wymieszać delikatnie wątróbki, pieczarki i cebulę, dosypując majeranek, pieprz i pokruszone kostki smaku. Wszystko przełożyć do rękawa do pieczenia.
Piec ok. godziny w 150 stopniach, termoobieg. Podawać z młodymi ziemniakami i koperkiem. Smacznego. :)