Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, rozgrzewajace, wegetarianskie danie, idealne na zimowe dni. Jesli ktos jest typowym miesozerca, moze dodac pokrojonego w kawalki kurczaka lub krewetki. Ilosc i rodzaj warzyw mozna zmienic wg upodoban.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1186
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1186
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
Składniki
Marchew, cukinie, ziemniaki, papryke i kalafior pokroic na kawalki. W glebokiej patelni rozgrzac olej, dodac marchewke i ziemniaki, smazyc ok 2 min.Nastepnie dodac paste curry, smazyc pol min. Wlac mleczko kokosowe, bulion i pomidory.Dusic na wolnym ogniu ok 7 minut.Dodac kalafior, papryke, cukinie Po ok 5 min dodac groszek.Dusic na wolnym ogniu az warzywa stana sie miekkie (ale nie jak papka) Generalnie zasada jest taka, aby wrzycac jako pierwsze warzywa, ktore potrzebuje najwiecej czasu na ugotowanie.
Gotowe danie posypac swieza koledra.Podawac z chlebkiem naan