Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach roladki ze schabu, nadziewane farszem pieczarkowym. Poznaj mój przepis krok po kroku a zobaczysz jak szybko osiągniesz wyśmienite danie obiadowe dla całej rodziny. Daj się zaskoczyć tą wyjątkową recepturą.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4093
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11211
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6444
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5448
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13438
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5206
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4093
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11211
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6444
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5448
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13438
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5206
Składniki
1. Mięso myję osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, startą na tarce o dużych oczkach marchew oraz paprykę drobno pokrojoną. Doprawiam pieprzem oraz solą i smażę około dziesięciu minut. Następnie studzę i łączę z serem żółtym, startym na tarce o dużych oczkach.
3. Gotowy farsz rozkładam na każdym kawałku mięsa.
4. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej, w roztrzepanych widelcem jajka i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Kotlety gotowe, podaję z ziemniakami i surówką. 7. Smacznego.