Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wieprzowe serca z pieczarkami Urszuli Świecy z Hrubieszowa"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 267
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1108
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 267
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1108
Składniki
Mięso pokrój i obsmaż. Pokrój pieczarki i cebule, zetrzyj warzywa. Podsmaż serca, dodaj warzywa, podlej wodą i winem. Duś ok. 40 min. Dodaj podsmażone pieczarki, cebulę, przecier, przyprawy. Duś kolejne 30 min.
Porcje 6 90 min Cena 0,80 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Takie jest życie