Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wieprzowe serca z pieczarkami Urszuli Świecy z Hrubieszowa"
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 92
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 92
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Składniki
Mięso pokrój i obsmaż. Pokrój pieczarki i cebule, zetrzyj warzywa. Podsmaż serca, dodaj warzywa, podlej wodą i winem. Duś ok. 40 min. Dodaj podsmażone pieczarki, cebulę, przecier, przyprawy. Duś kolejne 30 min.
Porcje 6 90 min Cena 0,80 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Takie jest życie