Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NIC WYSZUKANEGO ALE WARTE SPRÓBOWANIA;)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 908
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 222
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 908
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 222
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Składniki
W rondlu podgrzewamy olej i podsmażamy na nim na złoty kolor cebulę.
Dodajemy mięso i mieszając obsmażamy ze wszystkich stron.
Mieszankę curry dodajemy do mięsa i całość dokładnie mieszamy.
Dolewamy 2 szklanki wody, przykrywamy i dusimy na małym ogniu do miękkości.
Doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego:)