Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie rybne, które zrobimy w 30 minut, ryba jest bardzo pyszna na ciepło jak również można podać jako danie na zimno. Sos gotowy można zastąpić sosem samemu zrobionym, to danie jest dla osób, które mają mało czasu na przygotowanie.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 146
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 146
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 165
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2574
Składniki
1. Płaty rybne kroimy na mniejsze kawałki, solimy, panierujemy w jajku, następnie w mące i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
2. W między czasie co smaży się nam ryba robimy sos, cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w paseczki papryki, pokrojone w kostkę ogórki i odlaną z zalewy kukurydzę. Wlewamy sos meksykański i chwilę gotujemy.
4. Rybę po usmażeniu układamy w naczyniu i przekładamy sosem. 5. Gotowe. 6. Smacznego.