Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie rybne, które zrobimy w 30 minut, ryba jest bardzo pyszna na ciepło jak również można podać jako danie na zimno. Sos gotowy można zastąpić sosem samemu zrobionym, to danie jest dla osób, które mają mało czasu na przygotowanie.
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 43
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 12
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 28
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 302
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2525
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 43
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 12
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 28
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 302
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2525
Składniki
1. Płaty rybne kroimy na mniejsze kawałki, solimy, panierujemy w jajku, następnie w mące i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
2. W między czasie co smaży się nam ryba robimy sos, cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w paseczki papryki, pokrojone w kostkę ogórki i odlaną z zalewy kukurydzę. Wlewamy sos meksykański i chwilę gotujemy.
4. Rybę po usmażeniu układamy w naczyniu i przekładamy sosem. 5. Gotowe. 6. Smacznego.