Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ćwiartki w innej odsłonie. Proste i smaczne.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10524
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336838
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4535
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424300
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10524
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336838
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4535
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424300
Składniki
Przygotować marynatę. W moździerzu rozbić ziele a angielskie, nasiona kolendry, nasiona goji, lubczyk, nasiona pieprzu i 2 ząbki czosnku Mięso przełożyć do naczynia. Dodać sól, liście laurowe, wino, rozbite w moździerzu nasiona oraz papryczkę chili.Dodać wody aby mięso było przykryte Marynować min 2 godziny
Mięso odsączyć i przełożyć na blaszkę. Pod skórę włożyć pokrojony ząbek czosnku. Posypać papryką, vegetą i zielem angielskim. Zalewę, w której marynowało się mięso wlać na blaszkę tak aby dno było przykryte. Włożyć do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika. Piec ok 30 min. Mięso należy pilnować i uzupełniać zalewę, w przypadku jej wyparowania.
Podawać Smacznego