Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska carbonara proste i szybkie danie!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 164
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17380
Składniki
Gotujemy makaron oraz podsmażamy boczek na patelni.
Gdy makaron się ugotuje odcedzamy makaron i wsypujemy z powrotem do garnka. Dodajemy usmażony boczek razem z tłuszczem z patelni. Wbijamy jajka i mieszamy do takiego ścięcia jajka jakie lubimy.
Żeby jajko się mocniej ścięło możemy włączyć gaz na mały płomień. Gdy włożymy danie do talerza, posypujemy parmezanem i gotowe! Smacznego