Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Uwielbiam jesień za grzybobranie. Wspaniale jest móc przygotować z własnoręcz...
Odsłon: 255
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 121
Grzyby zebrane przez moje dzieci i oto z tych grzybów zapasy grzybów suszonych.
Odsłon: 42
Schab w sosie cebulowym to przepyszne polskie danie, które łączy w sobie kruc...
Odsłon: 276
Uwielbiam jesień za grzybobranie. Wspaniale jest móc przygotować z własnoręcz...
Odsłon: 255
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 121
Grzyby zebrane przez moje dzieci i oto z tych grzybów zapasy grzybów suszonych.
Odsłon: 42
Schab w sosie cebulowym to przepyszne polskie danie, które łączy w sobie kruc...
Odsłon: 276
Składniki
Sztukę mięsa wkładamy do wolnowaru. Zalewamy wodą i solimy. Gotujemy na opcji "high" przez 4 godziny.
Po 4 godzinach wyjmujemy mięso z wolnowaru i przekładamy do naczynia, w którym będziemy mięso piec wyłożonego folią do pieczenia. Włączamy piekarnik na najwyższą temperaturę. Nie wyrzucamy wody z gotowania wieprzowiny, zagotowujemy w garnku, przelewamy do słoika, a następnie zużywamy jako wywar do zup.
Przyprawiamy pieprzem oraz Tandoori i zakrywamy folią.
Pieczemy w piekarniku w temperaturze 160 stopni Celsjusza przez następne 4 godziny.
Po upływie 3 godzin odkrywamy folię i pozwalamy , aby skóra na wierzchu się przypiekła.
Podajemy z ziemniakami i sałatkami do obiadu.