Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi mięsko rosołowe,wymyśliłam klopsiki i efekt końcowy...rewelacja... Bardzo polecam,można każde mięso ugotowane tak przerobić:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 992
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2856
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 957
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14652
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 992
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2856
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 957
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14652
Składniki
Mięsko ugotowane jakie mamy,zmielić,dodać ser żółty pokrojony w kostkę lub utarty,dodać wszystkie pozostałe sakładniki i dokładnie wyrobić. Formować kulki lub paluszki i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Bardzo polecam ,pychoty...:)
Smacznego życzę!