Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi mięsko rosołowe,wymyśliłam klopsiki i efekt końcowy...rewelacja... Bardzo polecam,można każde mięso ugotowane tak przerobić:)
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2843
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 14
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 142
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2843
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 14
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 142
Składniki
Mięsko ugotowane jakie mamy,zmielić,dodać ser żółty pokrojony w kostkę lub utarty,dodać wszystkie pozostałe sakładniki i dokładnie wyrobić. Formować kulki lub paluszki i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Bardzo polecam ,pychoty...:)
Smacznego życzę!