Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
MIĘSO UMYĆ OSUSZYĆ
DO MISKI WYCISNĄĆ SOK Z CYTRYNY,DODAĆ CZOSNEK PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ,WINIAK SÓL,PIEPRZ.OLIWĘ,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
MARYNATĄ NATRZEĆ MIĘSO ODSTAWIĆ W CHŁODNE MIEJSCE NA 2-3 GODZ.
ODSĄCZONE MIĘSO GRILLOWAĆ OD CZASU DO CZASU SMAROWAĆ MARYNATĄ
GOTOWE MIĘSO SMAROWAĆ SOSEM DIABELSKIM WYMIESZANYM Z DROBNO POKROJONYM ANANASEM I ZGNIECIONYMI ZIARENKAMI PIEPRZU KTO LUBI MOŻE DODAĆ DROBNO POKROJONE LISTKI KOLENDRY.
DO TEGO ULUBIONA SAŁATKA.SMACZNEGO.
PRZEPIS MAM ZE STAREGO "PORADNIKA DOMOWEGO"
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

marysia11082 05 maja 2011Zgłoś do usunięcia
DZIĘKUJĘ ZA MIŁY KOMENTARZ.POZDRAWIAM.0 Kto głosował? | Odpowiedz

anetta73 04 maja 2011Zgłoś do usunięcia
rewelacyjny przepis,doskonale polaczenie smakow....super!0 Kto głosował? | Odpowiedz