Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Składniki
MIĘSO UMYĆ OSUSZYĆ
DO MISKI WYCISNĄĆ SOK Z CYTRYNY,DODAĆ CZOSNEK PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ,WINIAK SÓL,PIEPRZ.OLIWĘ,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
MARYNATĄ NATRZEĆ MIĘSO ODSTAWIĆ W CHŁODNE MIEJSCE NA 2-3 GODZ.
ODSĄCZONE MIĘSO GRILLOWAĆ OD CZASU DO CZASU SMAROWAĆ MARYNATĄ
GOTOWE MIĘSO SMAROWAĆ SOSEM DIABELSKIM WYMIESZANYM Z DROBNO POKROJONYM ANANASEM I ZGNIECIONYMI ZIARENKAMI PIEPRZU KTO LUBI MOŻE DODAĆ DROBNO POKROJONE LISTKI KOLENDRY.
DO TEGO ULUBIONA SAŁATKA.SMACZNEGO.
PRZEPIS MAM ZE STAREGO "PORADNIKA DOMOWEGO"