Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11913
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1312
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12552
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3704
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11913
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1312
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12552
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3704
Składniki
MIĘSO UMYĆ OSUSZYĆ
DO MISKI WYCISNĄĆ SOK Z CYTRYNY,DODAĆ CZOSNEK PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ,WINIAK SÓL,PIEPRZ.OLIWĘ,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
MARYNATĄ NATRZEĆ MIĘSO ODSTAWIĆ W CHŁODNE MIEJSCE NA 2-3 GODZ.
ODSĄCZONE MIĘSO GRILLOWAĆ OD CZASU DO CZASU SMAROWAĆ MARYNATĄ
GOTOWE MIĘSO SMAROWAĆ SOSEM DIABELSKIM WYMIESZANYM Z DROBNO POKROJONYM ANANASEM I ZGNIECIONYMI ZIARENKAMI PIEPRZU KTO LUBI MOŻE DODAĆ DROBNO POKROJONE LISTKI KOLENDRY.
DO TEGO ULUBIONA SAŁATKA.SMACZNEGO.
PRZEPIS MAM ZE STAREGO "PORADNIKA DOMOWEGO"