Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wołowina po włosku"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 581
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 40
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 344
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 581
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 40
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 344
Składniki
Mięso umyj i oczyść z błon. Oprósz je solą oraz pieprzem. Warzywa w zależności od rodzaju: obierz, oczyść, umyj i pokrój na kawałeczki. Mięso włóż do garnka. Zalej wodą. Zagotuj, nim woda zawrze, usuń pianę z powierzchni wywaru. Potem dodaj marchewki i cebulę. Wrzuć listki laurowe, ziarenka ziela angielskiego oraz pieprzu. Duś 90 minut.
Resztę warzyw dodaj do mięsa ok. 20 minut przed końcem duszenia. Gdy wołowina będzie już miękka, wrzuć oliwki. Przypraw do smaku. Udekoruj ziołami.Źródło: Naj