Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została wołowina z rosołu,sama nie bardzo podchodzi,za to w sosie wyszła pyszna. Polecam wypróbować.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1908
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5725
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5726
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1908
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5725
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5726
Składniki
Zrobić sos koperkowy na rosole,koperek posiekany wrzucić na gotujący rosół,zagęścić śmietaną z roztrzepaną łyżką mąki. Sos doprawić do smaku. Wrzucić do niego porcje mięsa i zagotować.
Smacznego życzę!