Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została wołowina z rosołu,sama nie bardzo podchodzi,za to w sosie wyszła pyszna. Polecam wypróbować.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 526
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 526
Składniki
Zrobić sos koperkowy na rosole,koperek posiekany wrzucić na gotujący rosół,zagęścić śmietaną z roztrzepaną łyżką mąki. Sos doprawić do smaku. Wrzucić do niego porcje mięsa i zagotować.
Smacznego życzę!