Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18235
Dodano: 24.05.2016
Odsłon: 3770
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Zrobić sos koperkowy na rosole,koperek posiekany wrzucić na gotujący rosół,zagęścić śmietaną z roztrzepaną łyżką mąki.
Sos doprawić do smaku.
Wrzucić do niego porcje mięsa i zagotować.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

Jagoda50 26 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Taka wołowina z rosołu doskonała jest również w sosie chrzanowym. Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

ciacho50 25 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Pyszna i pachnie rosolkiem. Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 25 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Lubię taką rosołkową wołowinkę. Bardzo pomysłowe połaczenie :D Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz